Bij KA International staat uw wens centraal.
Of het nu gaat om een totaalinrichting of een enkel meubelstuk, het is bij ons even belangrijk. Met eindeloos combineren, aanbrengen van stijlelementen is het namelijk heel goed mogelijk om te vernieuwen binnen een bestaand interieur. Wij passen het in, in plaats van dat u het hele huis moet aanpassen voor iets nieuws.

Dit kunnen wij doen omdat wij geen vaste collectie van meubels en stoffen hebben, maar wel een enorme flexibiliteit en aanbod met een persoonlijk advies. Via ons persoonlijke plan van aanpak komen we tot een goed advies:
- Sfeergesprek/kennismaking
- Concept/advies
- Begeleiding van uitvoering en productie

 

Stappenplan

Een goed advies geven kan alleen, wanneer wij uw wensen hebben geïnventariseerd en wij een feeling krijgen met wat u wilt. Misschien heeft u al een bepaalde sfeer voor ogen en zelfs al een voorkeur voor stoffen, behang of type meubel. Wellicht dat u nog geheel open staat voor een invulling van uw interieur en heeft u nog geen idee. Via ons stappenplan zullen we altijd vanuit uw situatie en wensen te werk gaan door te adviseren en te inspireren.
 

Kennismaking

U bent altijd welkom in onze winkel om eens de sfeer te proeven, rond te kijken en kennis te maken. Mocht er tijd zijn dan adviseren wij u direct, maar onze voorkeur gaat uit naar het maken van een afspraak. Dan weten we zeker dat we voldoende tijd aan u kunnen besteden.

Tijdens dit gesprek gaan we op een ongedwongen wijze met u de mogelijkheden bespreken, zijn we benieuwd naar uw idee en vooral naar uw vraag. In onze winkel kunnen wij u al inspireren met kleur en stof en meubels. Het zou al heel leuk zijn als u door middel van foto’s de huidige situatie en eventuele wensen kunt laten zien. Dat maakt het nog leuker!


 

Concept/advies

Na de inventarisatie komen we graag bij u thuis om ter plekke de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand van het eerste gesprek is er al een richting bepaald en nu kunnen wij gerichter en specialistischer advies geven. Het is nu mogelijk om met alle aspecten van het inrichten rekening te houden. Na ons bezoek zult u van ons een voorstel krijgen waarin wij uw wensen gecombineerd met ons advies, zo goed als mogelijk vertalen naar het juiste aanbod... naar uw persoonlijke tint in het interieur.
 

Begeleiding

Wij kopen zelf in en houden zelf rechtstreeks contact met de leveranciers en producenten van de door ons geleverde producten. Mochten er meerdere personen nodig zijn voor uw inrichting, dan blijven wij de regie houden en zijn wij het contact voor alles en iedereen. U heeft geen omkijken naar een goed verloop. Want het is pas af, als het bij u thuis staat en u tevreden bent!
 

Voor het maken van een afspraak bij u thuis of bij ons in de winkel, kunt u ons bellen, mailen of langskomen.

Graag tot ziens!

Patricia en Hannah

 KA International