Gordijnen en blinds voor u geconfectioneerd met de stoffen van KA International.

Gordijnen zijn niet alleen functioneel voor verduistering, inkijk, akoestiek en lichtinval, maar ook bepalend voor de sfeer.
KA International heeft een grote collectie (gordijn-)stoffen voor verschillende stijlen in uw woning of werkruimte en geeft een persoonlijke touch aan uw inrichting. Onze stijladviseurs houden rekening met uw persoonlijke wensen, stoffering van uw huidige meubelen, wandafwerking en de sfeer die u wilt uitstralen. Eventueel kunt u de gordijnstof en kleuren van KA International laten terugkomen in kussens, een hocker of andere gestoffeerde stijlelementen.

Desgewenst komen wij bij u thuis voor een persoonlijk interieuradvies, meten de gordijnen of blinds voor u op en worden deze voor u vakkundig geplaatst. 
 

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het leveren van vakkundig op maat gemaakte gordijnen, blinds, jaloeziëen en shutters.

Op deze website vindt u een overzicht van de stoffen. Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kunt u langs komen of bellen

   

Bekijk hier de gordijnencatalogus of klik op de afbeelding om naar de (Engelstalige) website van Ka International te gaan.
De prijzen zijn vanaf en exclusief verzendkosten af fabriek Spanje. En optioneel exclusief opmeten, op maat maken en plaatsing.